Glasmästeriet med lång erfarenhet

Glasmästeriet med lång erfarenhet

Olles Glasmästeri AB – Vår Historia

Familjeföretag med 85 år i branschen.

I 59 år låg företaget på samma plats, på Gubberogatan i Göteborg, men -98 flyttade Olles Glasmästeri till nyare och större lokaler i stadsdelen Lunden. Butik och lager ligger praktiskt till, så att man kan komma ut på de större billederna och snabbt ta sig ut på service- och reparationsjobb.

I snart 20 år har vi haft avtal med Göteborgs kommun.

Snabbt på plats

Likt många andra glasmästerier hade vi mycket jobb i form av nyglasning på småhus och villor efter kriget, men efter hand kom allt fler fönster färdigglasade. Det blev då service och reparationsdelen som tog överhanden. Idag består i stort sett hela verksamheten av reparation och service. Det ställer annorlunda krav på oss . Att snabbt kunna vara på plats är bland det viktigaste. På måndag morgon är det alltid mycket som är trasigt. Det kan röra sig om inbrott eller vandalism.

Annorlunda jobb

Med utsikt över stora delar av Göteborg har vi vid ett flertal tillfällen bytt trasigt takglas på en av Göteborgs välkända fastigheter, ”Canon-huset”.

Säkerhet och service

Bland våra uppdragsgivare märks fastighetsägare, byggmästare och försäkringsbolag. Vi rör oss i hela Göteborg. Annars står kommunens del för ungefär hälften av jobben. Vi servar ett 30-tal skolor och förskolor. Här är det också viktigt att snabbt vara på plats, men säkerhetsaspekten går först.

Vår ambition är att ge våra kunder bästa tänkbara service.

Glasmästare i göteborg
Ditt glasmästeri i Göteborg
Glastrissa

Din lokala glasmästare

Kontakta oss idag!